Microsoft bereidt eigen antispywareprogramma voor

2
35

Volgens de website Neowin test Microsoft momenteel intern de bèta van een eigen antispywareprogramma afkomstig van het onlangs gekochte bedrijf Giant.

Op 16 december kocht Microsoft GIANT Company Software Inc., maker van antispyware en internetbeveiligingssoftware. Uit een vergelijkende test van antispyware door Eric Howes kwam Giant AS, het antispywarepakket van GIANT, er zeer goed uit. Nu meldt de website Neowin dat Microsoft intern een aangepaste bètaversie test van een op Giant AS gebaseerde antispywareoplossing van Microsoft zelf. De codenaam voor het project luidt ‘Atlanta’. Wanneer Microsoft AntiSpyware precies zal worden vrijgegeven, is niet bekend. Giant AS kostte ongeveer 35 dollar, maar naar verluidt zou de Microsoft-versie gratis worden verspreid via Windows-update. Hieronder een schermafdruk van bèta 1:

msantispywarebeta1.jpg

Vorig artikelDvd-speler en receiver met netwerkfunctie
Volgend artikelHet scherm is de computer
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.