Brede monitor met geïntegreerde USB-C dock en KVM-schakelaar

0
697
MMD lanceert de Philips 346P1CRH, een ultrabreed 34-inch computerbeeldscherm met QHD-resolutie en ondersteuning voor DisplayHDR 400.

De nieuwe Philips P-Line 346P1CRH LCD-monitor van MMD heeft een beelddiagonaal van 34 inch (88,36 cm) met een ultrabrede 21:9 beeldverhouding en een gebogen beeldscherm.

Dankzij de QHD-resolutie van 3.440 x 1.440 pixels (110 ppi pixeldichtheid) en de brede kijkhoek van 178 graden horizontaal en verticaal kan je met meerder personen tegelijk informatie op dit gebogen scherm bekijken, of met één persoon meerdere bestanden naast elkaar vergelijken en bewerken.

Video’s en multimediabeelden worden dankzij de ondersteuning voor VESA DisplayHDR 400 extra helder en contrastrijk getoond.

Deze monitor heeft een ingebouwde USB-C dock met één upstream en vier downstream poorten en met geïntegreerde KVM-schakelaar, zodat je met één toetsenbord en muis twee computers tegelijk kan bedienen (bv. een desktop-pc en een laptop).

De standaard is zowel in de hoogte verstelbaar als kantelbaar. Allerlei beeldcomfortfuncties verminderen vermoeidheid van de ogen.

Een Windows Hello-compatibele webcam is geïntegreerd. Dankzij de pop-upfunctie is je privacy gegarandeerd wanneer je de webcam niet gebruikt.

De geïntegreerde LightSensor en PowerSensor kunnen tot zeventig procent van de energiekosten besparen.

Philips 346P1CRH monitor

Philips 346P1CRH monitor (© MMD; licentie: MMD)

Alle informatie over de 346P1CRH vind je op de website van Philips.

De Philips 346P1CRH monitor kost rond de € 589,-.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEcht draadloze oordopjes met goede pasvorm
Volgend artikelTablet met ingebouwde Google Assistent luidspreker
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.