Nieuwe mesh wifi-combinatie van AVM

0
569
AVM brengt de FRITZ! Mesh Set op de markt die bestaat uit een een FRITZ!Box 7530 router en een FRITZ!Repeater 1200 voor een groter wifi-bereik van het thuisnetwerk.

De nieuwe FRITZ! Mesh Set van AVM is een combinatie van een router en repeater van de fabrikant die moet zorgen voor de beste prestaties op mesh wifi-gebied.

De FRITZ!Box 7530 is een dual-band wifi-modemrouter. Naast een ADSL/VDSL-modem en een wifi-router in één apparaat is deze FRITZ!Box een geïntegreerde DECT-telefooncentrale en biedt vier gigabit-LAN-aansluitingen, een usb-aansluiting en een mediaserver.

De FRITZ!Repeater 1200 koppel je met één druk op de knop met de FRITZ!Box. De repeater is uitgerust met een gigabit-LAN-aansluiting.

De technische specificaties van de FRITZ!Box 7530 vind je hier. De technische specificaties van de FRITZ!Repeater 1200 vind je hier.

AVM FRITZ! Mesh Set (© AVM; licentie: AVM)

De AVM FRITZ! Mesh Set heeft een adviesprijs van € 199.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel2-in-1 Windows-tablet met comfortabel accu-toetsenbord
Volgend artikelBetaalbare smartphones met extra grote batterij
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.