LCD-scherm met ingebouwde usb-type-c-aansluiting

0
345
MMD, fabrikant van Philips monitoren, lanceert de Philips Moda 276C8, een 27-inch Quad HD-monitor die is uitgerust met een ingebouwde usb-type-c-aansluiting met stroomvoorziening.

De Philips Moda 276C8 monitor heeft een slank profiel met een randloze Zero Bezel-look en een dikte van 6,1 mm.

De nieuwe 27-inch (68,47 cm) monitor in de C-Line van Philips biedt een Quad HD-resolutie (2560 x 1440 pixels), een responstijd van 4 ms, een helderheid van 350 cd/m² en een contrastverhouding van 1000:1. De kijkhoek bedraagt zowel horizontaal als verticaal 178 graden.

De 276C8 monitor heeft een ingebouwde usb-type-c-aansluiting met stroomvoorziening, zodat je met één kabelaansluiting video’s met hoge resolutie kan bekijken en snel data overdragen terwijl je een compatibele laptop oplaadt.

De Ultra Wide-Color-technologie levert een breder spectrum aan kleuren en produceert meer natuurlijk uitziend groen, levendiger rood en dieper blauw.

De AMD Radeon FreeSync-technologie zorgt ervoor dat je met de monitor kan gamen zonder tearing en haperingen en de Low Blue Light modus filtert schadelijk licht.

De monitor is in de voet van de standaard uitgerust met 1x hdmi 1.4-, 1x hdmi 2.0- en 1x usb-c 3.2 Gen 1-aansluiting die een vermogen tot 65 watt levert.

Alle specificaties van de Moda 276C8 vind je op de website van Philips.

Philips Moda 276C8 (© Philips; licentie: Philips)

De Philips Moda 276C8 monitor heeft een adviesprijs van € 369.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSmartphone met krachtig oplaadsysteem
Volgend artikelSolid-state disk voor nas-gebruik
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.