Draadloze oortjes met Gaming Mode

0
471
Razer, gespecialiseerd in hard- en software voor gamers, lanceert draadloze oortjes die Bluetooth 5.0 ondersteunen en een Gaming Mode hebben die zorgt dat geluid en video gesynchroniseerd blijven.

De Razer Hammerhead True Wireles oortjes zijn uitgerust met 13mm drivers en hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz.

Via een mobiele app voor iOS en Android kan je de Hammerhead True Wireless oordopjes koppelen via Bluetooth 5.0 en personaliseren, de taal van gesproken meldingen wijzigen of de aanraakgebaren leren gebruiken.

De oortjes hebben een speciale Gaming Mode, een aangepaste Bluetooth-verbinding die de latency volgens Razer terugbrengt tot 60 ms, zodat geluid en video optimaal gesynchroniseerd blijven.

De draadloze oordoppen hebben een batterijduur van drie uur. Met het meegeleverde oplaaddoosje, dat via een usb-c-aansluiting kan worden opgeladen, kan je de oordopjes tot vier keer opladen voor een totale gebruiksduur van vijftien uur.

De oortjes zijn spatwaterdicht en wegen 45 gram. De volledige specificaties vind je op de website van Razer.

Razer Hammerhead True Wireless (© Razer; licentie: Razer)

De Razer Hammerhead True Wireless oortjes hebben een adviesprijs van €119.

Foto van Razer
Website: Razer EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel12-inch tablet voor gebruik in extreme omstandigheden
Volgend artikelGebruiksvriendelijke zelfregelende multiroom wifi
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.