12-inch tablet voor gebruik in extreme omstandigheden

0
427
Dell lanceert de Latitude 7220 Rugged Extreme, een robuuste 12-inch tablet die ontworpen is voor gebruik in zware omstandigheden en die leverbaar is in diverse configuraties.

De Latitude 7220 Rugged Extreme is een nieuwe tablet van Dell die is uitgerust met een 11,6-inch Full HD (1920 x 1080 pixels) scherm van 1000 nits met anti-weerspiegelende coating zodat het leesbaar is in direct zonlicht.

Het multi-touchscherm is ook te bedienen met handschoenen aan en met de nieuwe Rugged Active Pen.

De 7220 Rugged Extreme heeft MIL-STD-810G/H testen doorstaan en heeft ook een IP-65 classificatie voor de bescherming tegen water, stof en vuil.

De robuuste tablet van Dell heeft een valtest van 1,2 meter ondergaan en is getest voor het werken in temperaturen van -29 tot 98°C. Hij heeft tevens een Class1, Division 2-certificering voor schadelijke omgevingen.

De Latitude 7220 Rugged Extreme is verkrijgbaar met de laatste 8ste-generatie Intel Core-processoren, met 8 of 16 GB ram en met tot 2 TB ssd-opslaggeheugen.

De tablet heeft een ingebouwde infraroodcamera en ondersteunt Windows Hello-gezichtsherkenning voor veilig en snel inloggen.

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme Tablet (© Dell; licentie: Dell)

De Dell Latitude 7220 Rugged Extreme tablet heeft een adviesprijs die start vanaf € 1.710.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelLampen en pluggen besturen met app en stem
Volgend artikelDraadloze oortjes met Gaming Mode
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.