Cameragerichte smartphone van Huawei

0
282
Huawei lanceert de Nova 5T, een Android 9 smartphone met een 6,26-inch Huawei Punch FullView Display die is uitgerust met vier camera’s achteraan en een frontcamera.

De Huawei Nova 5T biedt aan de achterzijde een quad-camera-configuratie voor het fotograferen van een grote verscheidenheid aan scenario’s. Op de voorzijde zit een 32 MP camera.

Naast een 48 MP high definition lens heeft de smartphone aan de achterzijde een 16 MP groothoeklens, een 2 MP macro-objectief en een 2 MP bokeh-lens.

Met de AI HDR+ opnamemodus maakt de smartphone een aantal foto’s in één opname, waarbij de beste delen van elke opname worden samengevoegd voor de best mogelijke kwaliteit.

De Super Night Modus gebruikt AI Image Stabilisation (AIS) en intelligente lichtsensoring voor heldere nachtopnames.

De Nova 5T is uitgerust met een Kirin 980 octa-core chipset en 6 GB ram. Het interne geheugen is 128 GB groot. Het 6,26-inch Huawei Punch FullView Display biedt een resolutie van 2340 x 1080 pixels.

De smartphone heeft een 3750mAh batterij die je met SuperCharge van 0 tot 50% kan opladen in 30 minuten.

De Nova 5T meet 154,3 x 74 x 7,8 mm en weegt 174 gram. Alle specificaties van de smartphone vind je op de website van Huawei.

Huawei nova 5T (© Huawei; licentie: Huawei)

De Huawei nova 5T is vanaf 12 november verkrijgbaar in de kleuren Crush Blue, Dark Black en Midsummer Purple voor een adviesprijs van € 399.

Foto van Huawei
Website: Huawei
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKleine stille nas met quad-core processor
Volgend artikelMotorola smartphone heeft macrocamera
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.