Lichtgewicht 6-in-1 usb type-c hub

0
375
Transcend brengt een veelzijdig inzetbare usb 3.1 Gen 2 type-c hub op de markt met twee usb-c-poorten, twee usb a-poorten, een SD- en microSD-kaartsleuf.

De Transcend HUB5C 6-in-1 USB 3.1 Gen 2 Type-C Hub is uitgerust met twee usb-c-poorten voor opladen en gegevensoverdracht, twee usb a-poorten, een SD-kaartsleuf en een microSD-kaartsleuf.

Eén usb-c poort heeft een usb 3.1 Gen 2-interface voor gegevensoverdracht tot 10 Gb/s. De andere type-c-poort is een 60 watt USB PD (Power Delivery) oplaadpoort.

De HUB5C biedt twee usb Type-a-poorten met usb 3.1 Gen 1-interface waarmee je usb-flashdrives, externe harde schijven, draagbare ssd’s of andere randapparatuur, zoals muizen en toetsenborden, kan aansluiten.

De HUB5C type-c hub meet 103,5 x 44,9 x 12,3 mm en weegt 51 gram.

Transcend HUB5C (© Transcend; licentie: Transcend)

De adviesprijs van de Transcend HUB5C 6-in-1 USB 3.1 Gen 2 Type-C Hub werd niet meegedeeld. Op het internet staat de hub € 47,55 geprijsd.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSmartphone met ingebouwde actiecamera
Volgend artikelKleine stille nas met quad-core processor
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.