Bewakingscamera registreert nachtzicht in kleur

0
De Arlo Pro 3 is een nieuwe draadloze beveiligingscamera die geschikt is voor gebruik binnen en buiten en die nachtzicht in kleur ondersteunt.

De nieuwe Arlo Pro 3 een draadloze beveiligingscamera in een weerbestendig ontwerp zodat hij ook buitenshuis inzetbaar is. De ip-camera kan in het donker opnames maken in kleur.

De Arlo Pro 3 ondersteunt een maximale videoresolutie van 2560 x 1440 pixels en biedt 2k, 1080p en 720p videomodi. De camera ondersteunt automatische zooming en tracking, HDR-, H.264- en H.265-codering.

De Arlo Pro 3 biedt een gezichtsveld van 160 graden. De camera heeft een ingebouwde spotlight die handmatig of bij beweging kan worden aangezet.

De camera is ook de eerste in de Pro-serie die is uitgerust met een ingebouwde sirene die je handmatig of automatisch kan activeren met de Arlo-app.

De Pro 3 camera’s worden geleverd met een nieuwe Smart Hub voor veilig netwerkverkeer naar de camera die ook de stroom- en wifi-prestaties verbetert.

Bij aanschaf van de Pro 3 kan je Arlo Smart met geavanceerde AI-functies drie maanden gratis uitproberen. Het biedt onder meer gepersonaliseerde meldingen en slimme detectie van mensen, voertuigen, dieren en pakketten.

De Arlo Pro 3 meet 89 x 52 x 78,4 mm en weegt 316 gram.

Arlo Pro 3 beveiligingscamera (© Arlo; licentie: Arlo)

De Arlo Pro 3 draadloze beveiligingscamera zal wellicht in oktober 2019 verkrijgbaar zijn. De adviesprijs in dollar voor de camera bedraagt $199 en $499 voor een kit met twee camera’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.