Nieuwe versie Huawei smartwatch

0
399
Huawei lanceert een nieuwe versie van zijn smartwatch. De Huawei Watch GT 2 is verkrijgbaar met een full-screen 3D-glasoppervlak met een diameter van 46 of 42 mm.

De nieuwe Huawei Watch GT 2 heeft een uitzicht van een klassiek polshorloge, maar is uitgerust met een 3D-glazen scherm dat bestand is tegen water en stof.

De Watch GT 2 is verkrijgbaar in twee versies: met een diameter van 46 mm en een 1,39-inch AMOLED HD-scherm (454 x 454 pixels) of met een diameter van 42 mm en een 1,2-inch AMOLED HD-scherm (390 x 390 pixels).

De smartwacht maakt gebruik van Huawei’s Kirin A1-chipset om de levensduur van de batterij te verbeteren.

Afhankelijk van het dagelijks gebruik gaat de opgeladen batterij van de Watch GT 2 46 mm-serie tot twee weken mee, terwijl de autonomie voor de 42 mm-serie een week bedraagt.

In de sportmodus biedt de Watch GT 2 vijftien sportmodi, waarvan acht voor buitensporten en en zeven voor binnensporten.

Huawei TruSleep 2.0 bewaakt de slaapkwaliteit, de real-time hartslag, de kwaliteit van de slaapademhaling en gebruikt data-analyse om de slaapkwaliteit te beoordelen.

De Watch GT 2 ondersteunt Bluetooth 5.1 en is uitgerust met een microfoon en luidspreker, zodat je ook telefoongesprekken kan voeren via het polshorloge.

Het 46 mm-model is 10,7 mm dik en weegt 41 gram zonder polsband, het 42 mm-model is 9,6 mm dik en weegt 29 gram zonder polsband.

Alle specificaties van het vind je op de website van Huawei.

Huawei Watch GT 2 (© Huawei; licentie: Huawei)

De Huawei Watch GT 2 is beschikbaar vanaf oktober voor een adviesprijs van € 229 voor de 42 mm-model en € 249 voor de 46 mm-versie.

Foto van Huawei
Website: Huawei
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe serie gaming-monitoren met AMD FreeSync
Volgend artikelSerie hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.