Wifi mesh-systeem met nieuwste draadloze technologie

0
409
Netgear lanceert het Orbi WiFi 6 Mesh Systeem dat de nieuwste standaard voor draadloze netwerken ondersteunt voor locaties met veel streaming en smart home-apparaten.

Het Netgear Orbi WiFi 6-systeem AX6000 (RBK852) is een draadloos netwerksysteem dat de nieuwe wifi-standaard 802.11ax ondersteunt.

Het nieuwe Orbi systeem omvat een wifi-router en één satelliet en voorziet grote huizen tot 350 m² van snelle wifi. Het wifi-systeem maakt 4K/8K UHD-streamen en online gamen mogelijk op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen.

Het Netgear WiFi 6-systeem gebruikt drie banden: 2,4 GHz met 1200 Mbit/s en 5 GHz met 2400 Mbit/s voor wifi-apparaten om verbinding te maken met internet, en een extra 5 GHz band met 2400 Mbit/s als speciale wifi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet.

De Orbi-router is uitgerust met één 2,5 Gbps WAN-poort en vier LAN Gigabit Ethernet-poorten. De Orbi-satelliet heeft vier Gigabit Ethernet LAN-poorten.

Met de Orbi-app is het draadloze netwerksysteem eenvoudige te installeren en te beheren. Het ondersteunt Amazon Alexa en Google Assistant zodat ook spraakopdrachten kunnen worden gebruikt.

Netgear Orbi WiFi 6-systeem (RBK852) AX6000 (© Netgear; licentie: Netgear)

Het Netgear Orbi WiFi 6 Tri-band Mesh-systeem AX6000 (RBK852) heeft een adviesprijs van € 799,- voor de router en het satellietsysteem.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelProjectoren voor 4K-thuisbioscoop
Volgend artikelLCD-scherm met capacitieve 10-punts touchtechnologie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.