Modulaire all-in-one-pc

0
506
Dell lanceert in de OptiPlex-serie een mini-pc met een verticaal ontwerp zodat hij geïntegreerd kan worden in daarvoor uitgeruste monitorstandaarden om zo een all-in-one-pc te vormen.

De nieuwe OptiPlex 7070 Ultra van Dell is een slanke mini-pc die in de achterkant van een monitorstandaard past. Door dit modulaire all-in-one-ontwerp kunnen pc en monitor onafhankelijk van elkaar worden onderhouden en geüpgraded.

Dell biedt bijbehorende producten zoals een in hoogte verstelbare standaard, vaste standaard, VESA mount, Dell Single Monitor Arm (MSA20) en de Dell Dual Monitor Arm (MDA20).

De OptiPlex 7070 Ultra ondersteunt tot drie monitoren van 19 tot 27 inch. Stroom, data, video en audio zitten verwerkt in één enkele kabel wanneer de Ultra wordt gekoppeld aan een Dell usb-c-monitor.

De OptiPlex 7070 Ultra pc’s zullen verkrijgbaar zijn in diverse configuraties met Intel Core i3 tot Core i7 processoren van de 8ste generatie en tot 64 GB ram, 1 TB NVMe ssd en 2 TB hdd.

Dell OptiPlex 7070 Utra mini-pc (© Dell; licentie: Dell)

De Dell OptiPlex 7070 Ultra is beschikbaar vanaf 24 september voor een adviesprijs vanaf $749.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelBetaalbaar USB-C dock om overal mee te nemen
Volgend artikelGebogen gaming monitor met 240Hz refresh rate
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.