Motorola smartphone filmt in breedbeeld

0
306
Lenovo lanceert de Motorola One Action, een Android One smartphone die is uitgerust met een camera met ultragroothoeklens en beeldstabilisatie om ultrabrede video’s te filmen.

De Motorola One Action is een nieuwe smartphone met het Android One besturingssysteem die is uitgerust met een drievoudig camerasysteem op de achterzijde waarmee het mogelijk is ultrabrede video-opnames te maken.

De 12 MP hoofdcamera met een f/1,8 diafragma ondersteunt gezichtsherkenning om snel scherp te stellen. Daarnaast is er een 5 MP dieptecamera voor bokeh-effecten en een f/2.2-groothoeklens van 117 graden en quad pixel-technologie om ultrabrede video’s te filmen.

Door een combinatie van hardware- en software kan je filmen terwijl je de smartphone in verticale positie vasthoudt. De opgenomen video kan je daarna horizontaal afspelen op het 6,3-inch CinemaVision Full HD+ scherm (1080 x 2520 pixels) met 21:9 beeldverhouding.

Op de voorzijde is de Motorola One Action uitgerust met een 12 MP selfiecamera.

De smartphone draait op een 2,2GHz Samsung Exynos 9609 octacore processor en 4 GB ram. Het opslaggeheugen van 128 GB is uitbreidbaar tot 512 GB met een microSD-kaartje.

De Motorola One Action meet 160,1 x 71,2 x 9,2 mm en weegt 176 gram. Alle specificaties vind je op de website van Lenovo.

Motorola One Action (© Lenovo; licentie: Lenovo)

De Lenovo Motorola One Action Android smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Denim Blue en Pearl White voor een adviesprijs van € 259.

Foto van Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBreed inzetbare dye-sublimatieprinter
Volgend artikelGoed presterende kleuren-laserprinter
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.