Breed inzetbare dye-sublimatieprinter

0
626
Epson introduceert de SureColor SC-F500, een 24-inch dye-sublimatieprinter die ontwikkeld is als een alles-in-één printoplossing voor kleine bedrijven, zoals promotiebureaus, fotolabs en copycenters.

De nieuwe SureColor SC-F500 van Epson is een flexibele alles-in-één printoplossing voor de productie van onder meer bedrukte telefoonhoesjes, mokken, muismatten, t-shirts of kussens.

Het is Epsons eerste dye-sublimatieprinter van 24 inch (61 cm). De printer ondersteunt automatisch wisselen tussen A4/A3-vellen en een 24-inch papierrol.

De SC-F500 maakt gebruik van dye-sublimatietechnologie en werkt met een navulbaar inktsysteem waarvan de inktflessen van 140 ml ook tijdens het printen gebruikt kunnen worden.

De SC-F500 biedt wifi-connectiviteit, wat een primeur is voor Epsons dye-sublimatieprinters.

De printer is uitgerust met een touchscreen van 4,3 inch. Met de Epson LFP Accounting Tool kunnen de printkosten nauwkeurig worden berekend.

Epson SureColor SC-F500 (© Epson; licentie: Epson)

De Epson SureColor SC-F500 is verkrijgbaar vanaf oktober 2019. Epson deelde de adviesprijs niet mee.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCross-platform draadloos streamen en presenteren
Volgend artikelMotorola smartphone filmt in breedbeeld
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.