Wifi-versterker met extra 5 GHz-band

0
AVM lanceert de FRITZ!Repeater 3000, een wifi-versterker die naast de 2,4- en 5 GHz-band een derde extra 5 GHz-band gebruikt om alle apparaten in een Mesh-netwerk optimaal te bedienen.

De nieuwe FRITZ!Repeater 3000 van AVM is een verticale wifi-repeater die overal in huis of op kantoor geplaatst kan worden om het bereik van elk draadloos netwerk te vergroten.

De FRITZ!Repeater 3000 zendt tegelijkertijd uit in een 2,4 GHz-frequentie en in twee aparte 5 GHz-frequenties via de drie zendeenheden.

De repeater biedt WiFi AC tot 1733 Mbit/s op de eerste 5 GHz frequentieband voor verbinding tussen Mesh wifi-apparaten onderling. Daarnaast biedt de repeater WiFi AC tot 866 Mbit/s op de tweede 5 GHz-band en WiFi N tot 400 Mbit/s op de 2,4 GHz-band.

De repeater is uitgerust met technologieën, zoals band steering, AP steering, crossband repeating en zelfherstellende functies, om alle mobiele apparaten optimaal te voorzien van wifi.

De FRITZ!Repeater 3000 heeft twee gigabit LAN-poorten om apparaten ook via een kabel te verbinden.

De FRITZ!Repeater 3000 meet 8,8 (b) x 18,4 cm (h) x 13,6 cm (d). Alle technische specificaties vind je op de website van AVM.

AVM FRITZ!Repeater 3000 (© AVM; licentie: AVM)

De FRITZ!Repeater 3000 heeft een adviesprijs van € 129.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNoise cancelling koptelefoon met Quick Attention-modus
Volgend artikelEenvoudig en intuïtief draadloos presentaties geven
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.