Noise cancelling koptelefoon met Quick Attention-modus

0
381
Sony lanceert de WH-XB900N draadloze hoofdtelefoon die automatisch ongewenste geluiden filtert. Met de Quick Attention-modus kan de noise cancelling tijdelijk worden uitgeschakeld via een touch-pad aan de rechteroorschelp.

Eerder lanceerde Sony in de de Extra Bass-serie al de WH-XB700 draadloze hoofdtelefoon die je op de oren draagt. Nu voegt de fabrikant de WH-XB900N toe aan de serie die je over de oren draagt.

De hoofdtelefoons in de Extra Bass-serie versterken alle basfrequenties zonder in te leveren op de helderheid van stemmen.

De WH-XB900N koptelefoon is uitgerust met 40mm drivers en heeft een frequentiebereik van 2 tot 22.000 Hz.

Met Digital noise cancelling wordt het omgevingsgeluid geëlimineerd en zijn achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden niet langer hoorbaar.

De WH-XB900N heeft een Quick Attention-modus die je bedient via een touch-pad aan de rechteroorschelp. Door aanraking via de handpalm wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld. Zo kan je een gesprek voeren of een aankondiging beluisteren zonder de hoofdtelefoon af te hoeven zetten.

Via het touch-pad kan je tevens van nummer wijzigen, het volume instellen en een telefoongesprek aannemen.

De WH-XB900 is via Bluetooth 4.2 Apt-X technologie en NFC draadloos te verbinden. De koptelefoon heeft ook een stereo-jackaansluiting en Sony levert een audiokabel mee.

De WH-XB700 ondersteunt Google Assistant. Via de assistent kan je met spraakcommando’s een smartphone of tablet aansturen.

Met de Sony Headphones Connect-app voor Android en iOS kan je de Clear Bass, Surround (VPT) en Sound Position Control audiofuncties instellen.

Naast een batterijlevensduur tot 30 uur draadloos heeft deze headphone een Quick Charging-functie. Na 10 minuten opladen kan je 60 minuten muziek beluisteren.

Alle specificaties van de WH-XB900 vind je op de website van Sony.

Sony WH-XB900N draadloze hoofdtelefoon (© Sony; licentie: Sony)

De Sony WH-XB900 draadloze hoofdtelefoon is vanaf juni beschikbaar in de kleuren blauw en zwart voor een adviesprijs van €250.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMonitor verbinden met USB Type-C kabels
Volgend artikelWifi-versterker met extra 5 GHz-band
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.