Serie slimme mesh wifi-routers

0
461
D-Link lanceert drie wifi-routers met slimme mesh-technologie, op spraak gebaseerde Wi-Fi-besturing en McAfee-bescherming.

De nieuwe serie EXO Smart mesh wifi-routers van D-Link bestaat uit de DIR-1960 met maximale doorvoersnelheid van 1900Mb/s, de DIR-2660 maximale doorvoersnelheid van 2533Mb/s en de DIR-3060 met maximale doorvoersnelheid van 3000Mb/s.

De routers ondersteunen 802.11ac Wave 2 en zijn uitgerust met MU-MIMO (Multi-User MIMO)-technologie waarmee meerdere apparaten gelijktijdig data kunnen ontvangen.

De routers zijn uitgerust met mesh-functionaliteit zodat je het netwerk kan uitbreiden of optimaliseren met extenders. Ook maken apparaten automatisch verbinding met het sterkste signaal.

De mesh wi-fi Routers ondersteunen Amazon Alexa en Google Assistent voor handenvrije spraakbediening.

De routers zijn uitgerust met vier gigabit-ethernetpoorten, een usb 2.0-poort en een usb 3.0-poort.

De wifi-routers hebben McAfee-beveiliging ingebouwd en komen met een abonnement van vijf jaar op McAfee Secure Home en een tweejarig abonnement op McAfee LifeSafe.

D-Link DIR-3060 Smart Mesh Wi-Fi Router (© D-Link; licentie: D-Link)

D-Link AC1900 Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-3060) heeft een adviesprijs van € 134. De DIR-2660 AC2600 Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-2660) heeft een adviesprijs van € 145. Beide zijn in mei verkrijgbaar. De D-Link AC3000 Smart Mesh Wi-Fi router (DIR-3060) heeft een adviesprijs van € 186 en is in juni te koop.

Vorig artikelDraadloze oordoppen met regelbare lawaai-onderdrukking
Volgend artikelHigh-end gaming mouse doet het draadloos
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.