Smartphone met omklappende cameramodule

0
190
Samsung lanceert de Galaxy A80, een Android smartphone met een nieuw 6,7-inch Infinity Display en een uitschuivende en roterende cameramodule die ook dienst doet als selfiecamera.

De nieuwe Galaxy A80 van Samsung is het topmodel uit de Galaxy A-serie. De smartphone is uitgerust met het nieuwe Infinity Display. Het 6,7-inch Super AMOLED scherm biedt een resolutie van 1080 x 2400 pixels.

De Galaxy A80 heeft aan de achterzijde een 48MP camera, een 8MP groothoekcamera en een een 3d-dieptesensor. Als je de selfiemodus in de camera-app selecteert, schuift de cameramodule uit en roteert zodat de camera’s dienst doen als frontcamera’s.

De A80 is uitgerust met een octacore Qualcomm Snapdragon SM7150 processor en 8 GB ram en biedt een opslagcapaciteit van 128 GB.

De smartphone heeft een 3.700mAh batterij die snel oplaadbaar is met Super-Fast Charging. Het toestel meet 165,2 x 76,5 x 9,3 mm en weegt 219 g.

Samsung Galaxy A80 (© Samsung; licentie: Samsung)

De Samsung Galaxy A80 is vanaf midden mei verkrijgbaar in de kleuren Angel Gold, Ghost White en Phantom Black voor een adviesprijs van € 649,-.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze headsets voor open werkruimtes
Volgend artikelDunne Android-tablet met dual-glass design
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.