Draadloze headsets voor open werkruimtes

0
265
Logitech kondigt twee draadloze headsets aan die inzetbaar zijn in drukke werkomgevingen dankzij de actieve ruisonderdrukking. Ze ondersteunen draadloos opladen met Qi-technologie.

De Logitech Zone Wireless en Logitech Zone Wireless Plus Headsets zijn ontworpen voor mensen die in een open kantooromgeving werken. De draadloze headsets gebruiken Active Noise Cancellation om achtergrondgeluiden te elimineren.

De Zone Wireless Headsets bieden een bereik tot 30 meter. Opgeladen kunnen de headsets tot 15 uur gebruikt worden. Om de batterij op te laden kan je ze op een Qi draadloze lader plaatsen of aansluiten op de meegeleverde USB-kabel.

Met de mobiele Tune-app van Logitech heb je toegang tot de bedieningsfuncties op je smartphone of tablet, zoals de dempfunctie, de batterijstatus en de de 5-bands EQ-schuifregelaar.

De Logitech Zone Wireless Plus heeft dezelfde functies en hetzelfde ontwerp als de Zone Wireless met Bluetooth, maar maakt gebruik van de Logitech Unifying usb-ontvanger die ook verbinding kan maken met een Logitech Unifying muis en toetsenbord.

Logitech Zone Wireless Headset (© Logitech; licentie: Logitech)

De Logitech Zone Wireless is in april verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 219,99. De Logitech Zone Wireless Plus is vanaf juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelExtra beeldscherm koppelen via USB Type-C poort
Volgend artikelSmartphone met omklappende cameramodule
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.