HDMI-signaal draadloos verlengen

0
350
Marmitek introduceert met de GigaView 911 UHD een extender die het HDMI-signaal van aangesloten apparatuur draadloos verstuurt naar een tv of projector over een afstand van 10 meter.

Met de Marmitek GigaView 911 UHD kan een Ultra HD HDMI-signaal van aangesloten audiovisuele apparatuur verstuurd worden naar een tv of projector over een afstand van 10 meter. De extender maakt het mogelijk je Ultra HD tv of projector in een ruimte te plaatsen waar je dat wenst.

De GigaView extender is geschikt voor Ultra HD 4K30 en alle 3D formaten en ondersteunt High Definition LPCM 7.1 CH, Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio.

Volgens Marmitke is de draadloze HDMI-extender geschikt om te gebruiken met gameconsoles omdat de vertraging minder dan 1 milliseconde bedraagt.

De GigaView 911 UHD is uitgerust met CEC (Consumer Electronics Control). Aangesloten apparatuur die CEC ondersteunen kan je laten aanspringen door één apparaat aan te zetten.

Marmitek GigaView 911 UHD (© Marmitek; licentie: Marmitek)

Marmitek GigaView 911 UHD HDMI-extender heeft een adviesprijs van € 379,95.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelZeer draagbare laptop presteert goed
Volgend artikel27-inch gebogen gamingmonitor
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.