13-inch Dell notebook voor scholieren

0
660
Dell lanceert de Latitude 3300, een robuuste 13-inch notebook die is getest op ‘schoolbestendigheid’ en verkrijgbaar is in diverse configuraties.

De Latitude 3300 for Education laptop van Dell is robuuster dan voorgaande modellen en is ontworpen om een val van 30 inch (76 cm) op staal en 48 inch (122 cm) op multiplex te weerstaan.

De nieuwe notebook heeft een donkergrijze matte afwerking en is verkrijgbaar met Intel Celeron, Pentium en tot Core i5-processors om aan de eisen van STEM-applicaties (Science, Technology, Engineering en Mathematics) te voldoen en met DDR4 4 GB of 8 GB geheugenopties.

De Latitude 3300 for Education biedt een 13,3-inch scherm met HD-resolutie (1366 x 768 pixels) en een morsbestendig toetsenbord. Een Full HD Touch-scherm (1920 x 1080 pixels) is een optie.

Volgens Dell is de accu goed voor een batterijduur van maximaal 16 uur en 52 minuten. De notebook is uitgerust met een USB-Type C-aansluiting voor stroom- en gegevensoverdracht (behalve voor Celeron-configuraties).

Je kan de diverse configuraties bekijken op de website van Dell.

Dell Latitude 3300 (© Dell; licentie: Dell)

Later dit voorjaar zal Dell ook een oplaadwagen (CT36UC20) voor het laden en vervoeren tot 36 laptops beschikbaar maken, evenals een 75-inch 4K interactief touchscreen (C7520QT) en de nieuwe Chromebook 3000-serie laptops.

De Dell Latitude 3300 for Education laptop is al verkrijgbaar. Adviesprijzen starten bij € 569,03.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelDraagbare speakerphones voor conference calls
Volgend artikelSterk beveiligd usb-geheugen met unieke barcode
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.