Platenspeler speelt LP’s af via Bluetooth

0
240
Sony kondigt een platenspeler met Bluetooth-connectiviteit aan waarmee je vinylplaten draadloos kan afspelen op verbonden Bluetooth-apparaten.

De Sony PS-LX310BT platenspeler is uitgerust met Bluetooth-technologie die het mogelijk maakt draadloos te luisteren naar vinylplaten via een draadloze speaker of hoofdtelefoon.

De platenspeler kan ook bekabeld aangesloten worden en heeft een ingebouwde phono-voorversterker.

De PS-LX310BT platenspeler heeft een afspeelknop die de pick-uparm van de platenspeler automatisch omlaag brengt. De arm is voorzien van een geïntegreerde ronde kop-omhulling om resonantie tegen te gaan.

Een verwijderbare stofkap dempt de akoestische druk van luidsprekers. De platenspeler meet 430 x 108 x 367 mm en weegt 3,5 kg.

De PS-LX310BT heeft een riemaandrijving en een gegoten aluminium draaiplateau. Onder het draaiplateau bevindt zich een 45-toerenadapter voor het afspelen van singeltjes.

Alle specificaties van de PS-LX310BT platenspeler vind je op de website van Sony.

Sony PS-LX310BT (© Sony; licentie: Sony)

De Sony PS-LX310BT platenspeler is vanaf april 2019 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 250.

Vorig artikelSmartphone fotoprinter past in binnenzak
Volgend artikel49-inch monitor voor gaming in breedbeeld
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.