Netgear Arlo Ultra beveiligingscamera

Draadloze 4K-beveiligingscamera

0
Netgear kondigt de Arlo Ultra aan, een draadloze bewakingscamera die beelden opneemt in 4K en hdr en ook nachtopnames in kleur kan maken.

De Arlo Ultra is een nieuwe beveiligingscamera van Netgear die beelden in 4K Ultra HD-resolutie met een hoog dynamisch bereik (HDR) kan opnemen en streamen.

De compacte camera is geschikt voor buitengebruik en gebruik binnenshuis. De bewakingscamera werkt draadloos en op batterijen, maar kan ook aangesloten worden met een stroomadapter.

De Arlo Ultra biedt een panoramisch 180-graden diagonaal gezichtsveld en heeft een geïntegreerde schijnwerper die ’s nachts verlicht met een LED-lamp, zodat beelden in kleur te zien zijn in plaats van het traditionele zwart-wit nachtzicht.

De Arlo SmartHub maakt verbinding met de router van de gebruiker en opgenomen beelden worden verzonden naar een cloudaccount. Maar de SmartHub heeft ook een microSD-kaartsleuf voor lokale opslag van opgenomen beelden.

Elk Arlo Ultra-systeem komt met een eenjarig Arlo Smart Premier-abonnement (ter waarde van € 89).

De Arlo Ultra bewakingscamera is uitgerust met dubbele microfoons met ruisonderdrukking.

Netgear Arlo Ultra (© Netgear; licentie: Netgear )

Het Netgear Arlo Ultra-systeem zal te koop zijn in het eerste kwartaal van 2019. In de VS bedraagt de adviesprijs voor het Arlo Ultra-systeem met één camera (VMS5140) $ 399.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.