Slimme buitencamera met geïntegreerde sirene

0
284
De Somfy Outdoor Camera van het Franse bedrijf Somfy Protect is een bewakingsoplossing voor buitengebruik met Full HD-camera, sirene en bewegingssensor.

De nieuwe weerbestendige outdoor bewakingscamera van Somfy maakt Full HD beeldmateriaal (1080p) en werkt samen met andere apparatuur uit het Somfy Protect-gamma.

De Somfy Outdoor Camera is uitgerust met een sirene van 110 dB die automatisch geactiveerd kan worden dankzij algoritmen. De buitencamera is in staat onderscheid te maken tussen mens en dier.

Bij een poging tot binnendringen ontvangt de bewoner een melding op zijn smartphone. Hij kan de indringer toespreken en indien nodig meteen de sirene aan laten gaan vanuit de applicatie “Somfy Protect”.

Bij bewegingsdetectie wordt niet alleen een waarschuwing met snapshot verzonden, maar wordt er tevens een video van 10 seconden opgenomen en in de beveiligde cloud bewaard. Deze video’s kunnen 24 uur lang kosteloos geraadpleegd en gedownload worden.

De camera kan ook gekoppeld worden aan een bestaande buitenverlichting die automatisch aangaat zodra iemand wordt gedetecteerd.

De Somfy Outdoor Camera schakelt zichzelf automatisch uit wanneer de bewoner thuiskomt en stuurt hem telkens ook een herinnering om de camera te activeren zodra hij zijn woning verlaat.

De Somfy Outdoor Camera ondersteunt smart home ecosystemen zoals Nest, IFTTT, Amazon Alexa en Google Home.

Somfy Outdoor Camera (© Somfy; licentie: Somfy)

De Somfy Outdoor Camera is vanaf eind november verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 269.

Foto van Somfy
Website: Somfy België Website: Somfy Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze headset voor handenvrij dicteren
Volgend artikelRobuuste snelle mobiele schijf met veel ruimte
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.