Midrange smartphone van Chinese makelij

0
33
Honor, een dochterbedrijf van de Chinese fabrikant Huawei, lanceert de Honor 8X, een Android smartphone in een minimalistisch ontwerp die is uitgerust met een 6,5-inch FullView-scherm.

De Honor 8X heeft een strak design met een metalen frame een 2.5D glazen behuizing met bijna randloos ontwerp.

De smartphone is uitgerust met een 6,5-inch FullView 19.5:9 scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels.

De Honor 8X gebruikt een nieuwe octa-core Kirin 710-chipset met een kloksnelheid van 2,2 GHz en heeft 4 GB werkgeheugen. De smartphone biedt 128 GB opslaggeheugen en ondersteunt een microSD-kaart tot 400 GB.

De Honor 8X is de eerste smartphone die is uitgerust met een nieuwe generatie Eye Comfort-modus gecertificeerd door TüV Rheinland, een functie die blauwlichtstraling van het scherm vermindert om oogvermoeidheid te voorkomen. Het bevat ook zonlicht- en nachtweergavetechnologie.

De smartphone heeft heeft twee camera’s: een 20MP + 2MP camera op de achterkant en een 16MP front facing-camera’s. De camera’s hebben een AI die in real time 22 verschillende categorieën en 500 scenario’s herkent.

De Honor 8X is uitgerust met een 3750 mAh-batterij die volgens de fabrikant met één keer opladen meer dan één dag kan meegaan.

Honor 8X (© Honor; licentie: Honor)

De smartphone meet 160,4 x 76,6 x 7,8 mm en weegt 175 gram.

De adviesverkoopprijs van de Honor 8X, die verkrijgbaar is in blauw, zwart en rood, bedraagt € 299,90.

Vorig artikelHome cinema-projector met ultrakort bereik
Volgend artikelBetaalbaar printen, kopiëren, scannen en faxen tot A3
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.