Zacht geprijsd 5.1 surround sound-systeem met Bluetooth

0
308
Logitech kondigt het Z607 5.1 Surround Sound Speaker System aan dat draadloos muziek kan afspelen via een Bluetooth-verbinding en een prijskaartje heeft van € 129.

Het Logitech 5.1 surround sound-systeem wordt gevormd door vijf satellietspeakers met een vermogen van 55 watt en een subwoofer met een vermogen van 25 watt. Ze leveren een totaal vermogen van 80 watt en een piekvermogen van 160 watt.

Het Z607 5.1 surround sound-systeem ondersteunt Bluetooth 4.2 voor een draadloze verbinding tot een afstand van 15 meter.

Daarnaast heeft het systeem een ingang voor rca-kabels, een 3,5mm-aansluiting en een usb-poort. Ook het afspelen van sd-geheugenkaartjes wordt ondersteund en kan je luisteren naar FM-radio.

Logitech levert het Z607 speakersysteem met een kabel van 6,2 m voor de satellietspeakers achteraan. Het geluid van het speakersysteem kan je regelen met met een compacte afstandsbediening.

Logitech Z607 5.1 Surround Sound System (© ; licentie: )

Alle specificaties van het Z607 speakersysteem vind je op de website van Logitech.

Het Logitech Z607 5.1 Surround Sound Speaker System is verkrijgbaar vanaf 23 november voor een adviesprijs van €129.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraagbare usb-schijf met gelikte software
Volgend artikelSnel foto’s digitaliseren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.