Home Audio / Video

Robuuste camera voor outdoor-activiteiten

0
90
Ricoh lanceert de WG-60, een digitale compactcamera in een schokbestendige behuizing die inzetbaar is bij outdoor-activiteiten onder extreme omstandigheden, zoals snowboarden, fietsen, surfen en duiken.

De nieuwe Ricoh WG-60 digitale camera heeft een lichtgewicht, maar stevige behuizing die schokbestendig is tot valpartijen van 1,6 meter en vorstbestendig tot -10°C.

De body is ook waterdicht zodat je de camera onder water kan gebruiken tot twee uur lang en tot een diepte van 14 meter.

De WG-60 heeft een 16 MP Back-illuminated CMOS-sensor en een 5x optische zoomlens.

De triple anti-shakebescherming, die trillingen bij alle instellingen voorkomt, maakt fotograferen en filmen tijdens extreme sporten mogelijk.

De WG-60 is ook uitgerust met een 2,7-inch (6,86 mm) Wide TFT kleurenlcd-scherm dat bestand is tegen outdoor-activiteiten en waarvan de helderheid kan worden aangepast aan de omgeving.

De camera meet 61,5 x 122,5 x 29,6 mm en weegt 193 gram. Alle specificaties van de WG-60 vind je op de website van Ricoh.

Ricoh WG-60 (© ; licentie: )

De Ricoh WG-60 is vanaf 16 november verkrijgbaar in zwarte of rode uitvoering voor een adviesprijs van € 249. Een kit met camera, riem en neopreen hoes is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 279.

Foto van Ricoh
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.