Robuuste camera voor outdoor-activiteiten

0
85
Ricoh lanceert de WG-60, een digitale compactcamera in een schokbestendige behuizing die inzetbaar is bij outdoor-activiteiten onder extreme omstandigheden, zoals snowboarden, fietsen, surfen en duiken.

De nieuwe Ricoh WG-60 digitale camera heeft een lichtgewicht, maar stevige behuizing die schokbestendig is tot valpartijen van 1,6 meter en vorstbestendig tot -10°C.

De body is ook waterdicht zodat je de camera onder water kan gebruiken tot twee uur lang en tot een diepte van 14 meter.

De WG-60 heeft een 16 MP Back-illuminated CMOS-sensor en een 5x optische zoomlens.

De triple anti-shakebescherming, die trillingen bij alle instellingen voorkomt, maakt fotograferen en filmen tijdens extreme sporten mogelijk.

De WG-60 is ook uitgerust met een 2,7-inch (6,86 mm) Wide TFT kleurenlcd-scherm dat bestand is tegen outdoor-activiteiten en waarvan de helderheid kan worden aangepast aan de omgeving.

De camera meet 61,5 x 122,5 x 29,6 mm en weegt 193 gram. Alle specificaties van de WG-60 vind je op de website van Ricoh.

Ricoh WG-60 (© ; licentie: )

De Ricoh WG-60 is vanaf 16 november verkrijgbaar in zwarte of rode uitvoering voor een adviesprijs van € 249. Een kit met camera, riem en neopreen hoes is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 279.

Foto van Ricoh
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKleurrijke mobiele harde schijven
Volgend artikelDraagbare usb-schijf met gelikte software
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.