LG WK7 ThinQ draadloze luidspreker

Al-luidspreker spreekt ook Nederlands

0
LG lanceert de WK7 ThinQ luidspreker, een slimme speaker die je kunt bedienen met je stem via Google Assistent, de virtuele assistent die ook Nederlands ondersteunt.

De WK7 ThinQ van LG is een cilindervormige draadloze luidspreker die gebruik maakt van Meridian-technologie voor het weergeven van hoge resolutie-audio.

De ThinQ luidspreker ondersteunt alle gebruikelijke bestandsindelingen en audioweergave in 24-bits/96 kHz en 24-bits/192 kHz. Audio van mindere kwaliteit wordt automatisch opgewaardeerd naar 24-bits/96 kHz.

De LG WK7 ondersteunt Google Assistent. Je kan hem vragen stellen, ook in het Nederlands, om hem dingen te laten doen, zoals het opvragen van je agenda of de weersverwachting.

Met stembesturing kan je ook apparaten bedienen die met Google Assistent werken, zoals verlichting, thermostaten, slimme stopcontacten, deurcamera’s en meer.

De WK7 werkt draadloos via wifi en Bluetooth. De speaker is ook uitgerust met Google Chromecast.

De slimme speaker meet 135 (B) x 210,7 (H) x 135 (D) mm. De technische specificaties van de LG WK7 vind je op de website van LG.

LG WK7 ThinQ speaker (© ; licentie: )

De LG LG WK7 ThinQ draadloze luidspreker is vanaf midden november verkrijgbaar in Titan Black voor een adviesprijs van €229.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.