Galaxy A9 heeft vier camera’s achteraan

0
39
Samsung kondigt de Galaxy A9 Android smartphone aan die op de achterzijde is uitgerust met vier camera’s voor meer creativiteit bij het maken van foto’s.

De Samsung Galaxy A9 heeft een 6,3-inch Super AMOLED Infinity scherm met een Full HD+ resolutie (1080 x 2220 pixels) en een 18.5:9 beeldverhouding.

De nieuwe Galaxy smartphone draait op een octa core processor (2.2GHz Quad + 1.8GHz Quad) en 6 GB of 8 GB RAM. Het interne geheugen van 128 GB is uitbreidbaar met MicroSD geheugenkaartjes tot 512 GB).

De nieuwe Galaxy A7 heeft er drie, maar bij de Galaxy A9 zijn op de achterzijde vier camera’s geïntegreerd. Een 24 MP hoofdcamera met autofocus, een 5 MP Depth Lens camera, een 8 MP camera met een 120° Ultra Wide Lens en een 10 MP Telephoto camera met 2x optische zoom voor het maken van close-upbeelden vanop afstand.

Op de voorzijde heeft de Galaxy A9 een 24 MP selfiecamera.

Samsungs Scene Optimizer herkent onderwerpen en past kleur, contrast en helderheid automatisch aan.

De Galaxy A9 heeft een 3.800 mAh batterij. De smartphone meet 162,5 x 77 x 7,8 mm en weegt 183 gram.

Samsung Galaxy A9 (© ; licentie: )

De Samsung Galaxy A9 is vanaf november verkrijgbaar in de kleuren Caviar Black, Lemonade Blue en Bubblegum Pink voor een adviesprijs van € 599.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPresentaties overal eenvoudig delen
Volgend artikelCompacte A4-kleurenmultifunctionals
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.