Nest Thermostat E verwarmingsthermostaat

Goedkopere variant Nest thermostaat

0
Nest breidt het assortiment thermostaten uit met de Thermostat E, een eenvoudig te installeren thermostaat die met de meeste verwarmingssystemen werkt.

Naast de Nest Learning Thermostat lanceert de fabrikant van home automation producten de Nest Thermostat E, een goedkopere thermostaat die ook eenvoudig te installeren is.

Bij de Nest Thermostaat E wordt de bestaande thermostaat vervangen door de nieuwe Heat Link E die draadloos een verbinding maakt met de Nest Thermostat E, die je in huis op een stopcontact dient aan te sluiten.

Volgens de fabrikant kan je de thermostaat in een uur zelf aansluiten, terwijl je bij de duurdere Learning Thermostat best een monteur de installatie laat uitvoeren. De Nest Thermostat E is compatibel met de meeste verwarmingssystemen.

De Thermostat E staat op een standaard en heeft een witte ring aan de buitenkant en een mat scherm. Het matte scherm toont de temperatuur als je vlakbij bent en vervaagt weer als je wegloopt.

Nest levert de Thermostat E met een vooraf ingesteld schema, maar net als bij de Learning Thermostat blijft hij leren van de levenswijze van de klant.

Met de Nest-app kan je eenvoudig de temperatuur aanpassen, ook met stembesturing via Google Assistent.

Nest Thermostat E

Alle technische specificaties vind je op de website van Nest.

De Nest Thermostat E heeft een adviesprijs van €219.

Foto van Nest
Website: Nest Labs
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.