Zakelijke 7-inch tablet in robuuste uitvoering

0
91
Panasonic lanceert een robuuste Android tablet met 7-inch scherm die bedoeld is voor mobiele werknemers in sectoren zoals retail, horeca, productie, transport en logistiek.

De nieuwe Toughbook FZ-L1 tablet van Panasonic heeft een 7-inch beeldscherm met een HD resolutie (1280 x 720 pixels ) dat met handschoenen en in de regen kan worden bediend of met een optionele stylus.

De FZ-L1 is ontworpen op basis van de militaire norm 810G. Het apparaat is stof- en waterafstotend volgens de IP67-norm, bestand tegen valpartijen tot 1,5 meter en werkt bij temperaturen van -10 tot +50 graden.

De robuuste tablet draait op een Qualcomm Snapdragon quad-core 1.1GHz cpu, gecombineerd met 16 GB flash- en 2 GB ram-geheugen. Op de achterzijde zit een 8 MP camera. Besturingssysteem is Android 8.1 Oreo met ondersteuning voor een update naar Android 9.

Panansonic biedt de Toughbook FZ-L1 tablet aan in acht verschillende modellen: met of zonder een geïntegreerde lineaire barcodescanner voor het scannen van 1D-, 2D- of QR-codes, en met keuze tussen de versie met enkel wifi, met 4G en datacommunicatie-mogelijkheden en/of Google Mobiele Services.

De tablet is compatibel met Panasonic COMPASS (Complete Android Security and Services) 2.0, waarmee bedrijven hun Panasonic rugged Android-apparaten veilig kunnen gebruiken en beheren.

De FZ-L1 tablet meet 193 x 131 x 13 mm (30 mm met barcodescanner) en weegt 440 g (480g met barcodescanner). Alle technische specificaties vind je op de website van Panasonic.

Panasonic Toughbook FZ-L1 table (© ; licentie: )

De Panasonic Toughbook FZ-L1 tablet wifi heeft een adviesprijs van € 1.166,- exclusief BTW. De 4G- en datacommunicatie-versie heeft een adviesprijs van € 1.530,- exclusief BTW. Panasonic levert de tablet met een standaard garantie van 3 jaar.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDuo compacte documentscanners
Volgend artikelSmartphone snel draadloos laden
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.