tado° V3+ Slimme Thermostaat en Slimme Radiatorknop

Slim verwarmen voor meer comfort in huis

0
tado°, de Duitse fabrikant van slimme thermostaten, lanceert de V3+ Slimme Thermostaat en Slimme Radiatorknop. Met de nieuwe Luchtcomfort Skill zorgen ze ook voor een gezondere lucht binnenshuis.

Met een slimme thermostaat zoals die van tado° bespaar je op je verwarmingskosten en zorg je ervoor dat je je huis zo weinig mogelijk onnodig verwarmt. Dat het werkt, blijkt uit onze test van de tado° Slimme Thermostaat v3 die we begin dit jaar deden.

De Duitse fabrikant lanceert nu de nieuwe V3+ productreeks met een Slimme Thermostaat en Slimme Radiatorknop. De producten van tado° sturen je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmen alleen als je thuis bent.

De meegeleverde internetbridge brengt via de router de verbinding met het internet tot stand. De Slimme Thermostaat en Slimme Radiatorknop communiceren draadloos met de internetbridge via radiosignalen.

De nieuwe tado° V3+ productreeks biedt de nieuwe Luchtcomfort Skill. Die zorgt voor een gezondere lucht binnenshuis en geeft advies voor meer comfort in huis, zoals wanneer en hoe lang je de ramen open zou moeten zetten en hoe je de luchtvochtigheid kan verlagen.

De Luchtcomfort Skill is onderdeel van een nieuwe app voor de V3+ productreeks. Die biedt andere Skills, zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen en Open Raam Detectie. Je kan kiezen om enkel de Skills te activeren die je wil gebruiken.

Er is ook een Auto-Assist Skill, een abonnementsdienst waarmee je je slimme huisklimaat automatiseert voor €2,99 per maand of voor €24,99 per jaar.

tado° V3+

De V3+ Slimme Thermostaat Starterskit is verkrijgbaar voor €199,99. De Slimme Radiatorknop Starterskit met één Slimme Radiatorknop is verkrijgbaar voor €129,99.

Foto van Tado
Website: Tado België Website: Tado Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 10 maanden geleden. Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.