Stemgestuurde AI home-assistenten

0
380
Archos lanceert drie Hello toestellen die je diverse opdrachten via je stem kan geven. Je kan deze thuisassistenten ook gebruiken voor videobellen en het aansturen van connected apparatuur.

De Archos Hello serie bestaat uit drie apparaten die allerhande taken kunnen uitvoeren door er simpelweg naar te vragen.

De Hello 5 heeft een 5-inch IPS touchscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De Hello 7 is uitgerust met een 7-inch IPS touchscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De Hello 10 heeft een 10,1-inch IPS touchscherm met dezelfde resolutie.

De drie home-assistenten zijn uitgerust met een quad-core processor, Bluetooth en Wi-Fi, een 5 MP camera, twee microfoons en een batterij. Besturingssysteem is Android Oreo 8.1.

De Archos Hello apparaten kunnen taken uitvoeren en informatie tonen door simpelweg een vraag te stellen. Het betreft onder meer het tonen van nieuws, weersvoorspelling, kalender en evenementen, filemeldingen, alarmen en wekkers en uitlegvideo’s.

De persoonlijke assisten kunnen ook dienen als entertainmentcentrum om muziek te spelen, om foto’s, televisieprogramma’s en video’s te tonen of om games te spelen.

Je kan de Hello assistenten ook gebruiken voor videobellen. En je kan er connected apparatuur, zoals lampen, slimme stekkers, verwarming en camera’s, mee aansturen.

ARCHOS_Hello 7, 10 en 5 (© ; licentie: )

De Archos Hello 5, 7 en 10 hebben een adviesprijs van respectievelijk €129, €149 en €199.

Foto van Archos
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNavigatiesysteem dicteert smartphone-notificaties
Volgend artikelSlim verwarmen voor meer comfort in huis
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.