Led-verlichting werkt samen met bewakingscamera

0
193
Netgear brengt met het Arlo Security Light System een slim verlichtingssysteem op de markt dat draadloos samenwerkt met de Arlo Smart Home Security producten. Zo activeert de slimme verlichting de Arlo bewakingscamera bij het detecteren van beweging.

Het Arlo Security Light System is door Netgear ontworpen om te gebruiken samen met de producten van de Arlo Smart Home beveiliging. Het verlichtingssysteem activeert de Arlo Smart Home HD Security Camera’s wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Met de Arlo-app kan je de beveiligingslichten op afstand bedienen vanaf elke locatie en direct e-mail- of mobiele meldingen ontvangen wanneer de lichten worden geactiveerd.

De led-verlichting is ook instelbaar: je kan de kleuren wijzigen, het licht laten flitsen en de breedte van de lichtstraal aanpassen.

Arlo Security Lights onderteunen ook het geven van spraakopdrachten via de Arlo Skill voor Amazon Alexa.

Het Arlo Security Light System is eenvoudig te installeren. De verlichhting heeft een stroomvoorziening via een oplaadbare en verwijderbare batterij en maakt een draadloze verbinding met de Arlo bridge.

Optioneel kan je ook een zonnepaneel kopen om de batterij op te laden. De lamp meet 101,5 x 72,8 x 60,75 mm en weegt 252 gram.

Arlo Security Light System (© ; licentie: )

Het Arlo Security Light System met één Wire-Free Smart Light (ALS1101) heeft een adviesprijs van € 159,99. Met 2 Wire-Free Smart Lights (ALS1102) bedraagt de adviesprijs € 259,99 en met drie Wire-Free Smart Lights (ALS1103) € 359,99.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare bolvormige bewakingscamera
Volgend artikelNavigatiesysteem dicteert smartphone-notificaties
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.