Draadloos en supersnel gamen

0
134
Logitech G, een merk van Logitech, lanceert de PRO Wireless, een gaming muis die draadloos werkt en ontwikkeld is voor het leveren van topprestaties. De muis is uitgerust met de volgende generatie HERO sensor.

De nieuwe Logitech G PRO Wireless Gaming Muis is ontworpen in samenwerking met en is bedoeld voor professionele e-sporters.

Zo is de draadloze muis uitgerust met de volgende generatie HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K-sensor. Die biedt een snelheid van meer dan 400 IPS en een gevoeligheid tot 16.000 dpi.

De nieuwe HERO sensor kreeg een nieuwe lens en een bijgewerkt trackingalgoritme dat nauwkeurige tracking levert over het hele dpi-bereik van 100 tot 16.000 dpi. De dpi-knop bevindt zich aan de onderkant van de muis om onopzettelijke dpi-verschuivingen tijdens het spelen te voorkomen.

De PRO Wireless-muis is ook uitgerust met de Lightspeed draadloze technologie van Logitech G, waarmee je volgens de fabrikant sneller kunt gamen dan met de meeste niet-draadloze muizen. De muis ondersteunt ook het Logitech G Powerplay draadloze oplaadsysteem.

De PRO Wireless muis heeft zes knoppen. Alle knoppen en ook de Lightspeed RGB-verlichting kan je aanpassen met Logitech Gaming Software (LGS).

De draadloze muis heeft een hoogte van 125 mm, een breedte van 63,5 mm en een diepte van 40,0 mm. Met 80 gram is het ook een lichtgewicht muis.

Logitech G PRO Wireless Gaming Muis (© ; licentie: )

De Logitech G PRO Wireless Gaming draadloze muis is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €149.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBudgetsmartphone met lange autonomie
Volgend artikelSoundbars ondersteunen Dolby Atmos en DTS:x
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.