Robuuste 7-inch tablet krijgt update

0
91
Panasonic brengt een nieuwe versie uit van de robuuste en ventilatorloze 7-inch Windows-tablet FZ-M1 die bedoeld is voor mobiele werknemers in diverse sectoren.

De Toughpad FZ-M1 van Panasonic is al een tijdje op de markt. De Toughpad FZ-M1 overleeft een val vanop 180 cm en is bestand tegen water, stof en extreme temperaturen volgens de IP65 standaard. De tablet weegt ongeveer 540 gram en meet 203 x 18 x 132 mm.

De nieuwste versie van de robuuste 7-inch tablet voor mobiele werknemers is uitgerust met een 7de Generatie Intel Core i5-7Y57 vPro-processor, 4GB ram (max. 8GB) en Windows 10 Pro als besturingssysteem.

Het touchscherm met een helderheid van 700cd/m² heeft een anti-reflecterende beschermingsfolie en kan met tien vingers worden bediend.

Panasonic heeft verschillende sensoropties aan de tablet toegevoegd.

Als optie kan een Intel RealSense 3D-camera worden geïntegreerd die is ontworpen om op locatie 3D-beelden op te nemen en te verwerken. De 3D-camera heeft een gebruiksbereik van 16 cm tot 10 m en is inzetbaar voor toepassingen zoals optimalisatie van magazijnruimte, onderhoud van installaties, wondcontrole in de gezondheidszorg en foto’s van plaatsen delict en voor verzekeringsclaims.

Een andere optie is de FLIR Lepton-microwarmtecamera. Hiermee kunnen op locatie nauwkeurige warmtebeelden worden gemaakt en en verwerkt.

De Toughpad FZ-M1 is standaard uitgerust met usb 3.0, Micro SD, hoofdtelefoonaansluiting, DC-In en micro SIM. Alle details vind je op de website van Panasonic.

Er is ook een Value-model verkrijgbaar met een Intel Celeron Processor N4100 en 4GB ram. Hiervan vind je de details op de website van Panasonic.

Panasonic Toughpad FZ-M1 tablet (© ; licentie: )

De Panasonic Toughpad FZ-M1mk3 tablet heeft een adviesprijs van € 1.644 excl. btw. De Panasonic Toughpad FZ-M1mk3 value-tablet heeft een adviesprijs van € 1.083 excl. btw. Beide nieuwe modellen zijn vanaf eind augustus 2018 verkrijgbaar.

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIP-buitencamera met uitstekend nachtzicht
Volgend artikelStille nas met nvme-cache
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.