THX-gecertficeerde gaming speakerset

0
100
Razer, gespecialiseerd in hard- en software voor gamers, introduceert de Nommo Pro speakerset. Deze 2.1 desktopluidsprekerset is THX-gecertficeerd en bedoeld voor gamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige geluidsbeleving.

De nieuwe Razer Nommo Pro gaming speakerset bestaat uit twee satellietspeakers op een voet en een subwoofer in een zwarte uitvoering.

De twee satellietspeakers hebben een cilindervormige behuizing met een 3-inch midrange driver waarop een 0,8-inch tweeter is gemonteerd in een kleinere cilinder.

De cilincervormige subwoofer is uitgerust met een 6-inch omlaag gerichte driver. De 2.1 speakerset heeft een frequentiebereik van 35hz tot 20.000hz en biedt een vermogen van 80 watt.

De speakerset is door THX geoptimaliseerd om het volledige potentieel te benutten en ondersteunt Dolby Virtual Surround Sound technologie.

De Razer Nommo Pro is uitgerust met een usb-, een hoofdtelefoon- en optische aansluiting. De speakerset ondersteunt ook Bluetooth 4.2.

Volume en speakerbalans van de speakerset kan je regelen via een bedrade afstandsbediening.

Razor Nommo Pro (© ; licentie: )

De speakers ondersteunen ook de Razer Chroma programmeerbare kleurenverlichting die je kan aanpassen via Razer Synapse software of de Nommo Pro-app.

De Razer Nommo Pro 2.1 luidsprekerset heeft een adviesprijs van € 499,99.

Foto van Razer
Website: Razer EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDeel mobiel internet met snel wifi-netwerk
Volgend artikelErgononische muis met verticaal ontwerp
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.