Android tablet voor thuis en onderweg

0
70
Naast de high-end Galaxy Tab S4 introduceert Samsung met de Galaxy Tab A 10.5 een goedkopere Android tablet met verbeterde audiovisuele functies voor het genieten van films, muziek en games.

Eerder berichtten we over de nieuwe Samsung Galaxy Tab S4, een krachtige Android tablet voor werk en entertainment. De nieuwe Galaxy Tab A 10.5 is bedoeld voor gebruik met het hele gezin.

Zo biedt deze tablet een Multi User Mode om meerdere accounts aan te maken zodat iedereen in het gezin op zijn eigen manier de tablet kan gebruiken. Er is ook een Kids Mode, een speciaal op kinderen afgestemde interface en de apps Kids Browser, Galaxy for Kids. Ouders hebben ook controle over het gebruik via de Kids Mode controle.

De Galaxy Tab A 10.5 is uitgerust met een 10,5-inch scherm met een 16:10 beeldverhouding en een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Besturingssysteem is Android 8.1.

De tablet gebruikt een Qualcomm Snapdragon 450 Octa Core 1.8GHz processor en 3 GB werkgeheugen. Het interne geheugen van 32 GB is uitbreidbaar met een microSD-kaartje tot 400 GB.

De Tab A 10.5 heeft een 8 MP camera op de achterzijde en een 5 MP camera vooraan. Ook heeft de tablet vier luidsprekers met ondersteuning van Dolby Atmos.

Je kan deze tablet ook gebruiken als als centrale afstandsbediening. Via SmartThings en SmartThings Cloud bedien je je connected home.

Samsung Galaxy Tab A 10.5 (© ; licentie: )

De tablet heeft een 7300mAh batterij die opgeladen tot 15 uur lang video’s kan afspelen. Het apparaat meet 260,0 x 161,1 x 8,0 mm en weegt 529 gram (Wi-Fi) of 534 gram (LTE).

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 met 32 GB (WiFi of LTE) is vanaf 24 augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf € 329,-.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLagere printkosten
Volgend artikelInstapmodel Ultra HD blu-ray-speler
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.