Mesh wifi-systeem met geïntegreerde smart hub

0
218
TP-Link lanceert een mesh wifi-systeem met een geïntegreerde smart hub waarmee je IoT-apparaten, zoals slimme thermostaten, sloten en lampen, kan bedienen via de Deco-app.

Het nieuwe TP-Link AC2200 Deco M9 Plus multiroom wifi-systeem gebruikt drie draadloze banden voor een theoretische snelheid van maximaal 2134 Mbps: een 400 Mbps 2,4 GHz-band en twee 867 Mbps 5 GHz-banden. Het eerder door DiskIdee geteste TP-Link Deco M5 mesh wifi-systeem gebruikt twee banden.

Elke node van het Deco M9 Plus wifi-systeem is uitgerust met 6 Wi-Fi antennes, 1 Bluetooth antenne en 1 ZigBee antenne.

De nodes gebruiken de Deco Mesh-technologie om in huis een uniform netwerk te creëren met dezelfde netwerknaam. Apparaten wisselen automatisch tussen de Deco-nodes wanneer je door het huis loopt om de snelst mogelijke verbindingen te behalen.

Deco M9 Plus ondersteunt ook een hele reeks IoT-apparaten van slimme lampen en stekkers tot sensoren en thermostaten. De apparaten kunnen worden bediend via de Deco-app zonder extra smart hub. De lijst met ondersteunde producten vind je op de websie van TP-Link.

TP-Link HomeCare biedt beveiligingsfuncties zoals ouderlijk toezicht, ingebouwde antivirus en Quality of Service (QoS).

TP-Link Deco M9 Plus basispakket (© ; licentie: )

Het TP-Link AC2200 Deco M9 Plus multiroom wifi-systeem heeft een adviesprijs van € 399 voor het basispacket met drie nodes.

Vorig artikelDubbele autolader voor gebruik op voor- en achterbank
Volgend artikelMobiele LTE-reisrouter met accu
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.