Devolo dLAN WiFi outdoor Adapter

Powerline-adapter voor gebruik buitenshuis

5
devolo breidt het gamma Powerline-adapters uit met de dLan WiFi Outdoor-adapter die bestand is tegen alle weersomstandigheden en daardoor geschikt is voor gebruik buitenshuis.

De nieuwe dLan WiFi Outdoor-adapter van devolo voldoet aan de IP65-norm en is daardoor bestand tegen zowel stof en vuil, als water en zware regenbuien.

De devolo WiFi Outdoor-adapter maakt gebruik van het stroomnet om een Powerline-netwerk te creëren met een snelheid tot 500 Mbit/s en een afstand tot 400 meter.

Voor de installatie heb je een devolo Powerline-adapter nodig die je aansluit op de router door middel van een ethernetkabel.

De nieuwe WiFi Outdoor-adapter dien je aan te sluiten op een stopcontact buiten om een WiFi-hotspot te creëren. De adapter ondersteunt 802.11 b,g,n en gebruikt de 2,4 Ghz-frequentie. De Wifi-hotspot biedt een draadloze snelheid tot 300 Mbit/s.

devolo WiFi Outdoor-adapter (© ; licentie: )

De devolo dLan WiFi Outdoor-adapter heeft een adviesprijs van € 169,90.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

5 REACTIES

    • Ik heb het niet getest, maar het werkt wel in combinatie met een bestaande powerlinestekker van Devolo die je dus al moet hebben. Toevoegen van dergelijke stekkers gebeurt normaliter met een druk op de knop en vervolgens kun je dan het netwerk dat over het stroomnet loopt uitbreiden met een wifisignaal, ook buitenshuis, want deze stekker is waterdicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.