Draadloze headset voor over het oor

0
84
Plantronics introduceert de BackBeat GO 600, een draadloze Bluetooth headset die je over de oren draagt en die twee equalizer-modi biedt.

De Plantronics BackBeat GO 600 is een over-het-oor koptelefoon die draadloos werkt via Bluetooth 4.1-technologie. Verbonden blijven met smartphone en tablet kan tot een afstand van maximaal tien meter.

De headset heeft oorkussens van traagschuim die zorgen voor een ideale balans van comfort en isolatie volgens de fabrikant. De koptelefoon weegt 175 gram.

De BackBeat GO 600 is uitgerust met twee equalization (EQ)-modi. Je kan met een druk op de knop wisselen tussen ‘Bass Boost’ en ‘Balanced’ EQ. Die laatste modus is bedoeld om audio van alle muziekgenres op de meest accurate manier weer te geven.

De headset biedt een frequentiebereik van 50 Hz tot 20.000 Hz en een impedantie van 32 ohm. Met bedieningselementen op het oor kan je kiezen tussen pauzeren/afspelen, overslaan van tracks, volumeregeling en het aannemen van gesprekken.

Een breedbandmicrofoon kan gebruikt worden om oproepen te beantwoorden of Siri, Google Now en Cortana handenvrij te benaderen via een spraakopdracht.

De oplaadbare batterij biedt na één oplaadbeurt tot 18 uur draadloze luistertijd. Plantronics levert naast een draagtas en usb-oplaadkabel ook een audiokabel mee, zodat je altijd muziek kunt luisteren zelfs als de batterij leeg is.

Plantronics BackBeat GO 600 headset (© ; licentie: )

Alle specicificaties van de BackBeat GO 600 vind je op de website van Plantronics.

De Plantronics BackBeat GO 600 headset is beschikbaar in vier kleuren: zwart, kaki, marine en grijs. De adviesprijs bedraagt € 99,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWaterbestendige Bluetooth speaker met Powerbank
Volgend artikelDual-band multiroom Wi-Fi
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.