Home Hardware

Nieuwe moto z3 play ondersteunt moto mods

0
Lenovo kondigt de Motorola moto z3 play aan, een nieuwe Android 8.1 smartphone die handige uitbreidingsmogelijkheden biedt dankzij de apart verkrijgbare moto mods. Deze modulaire hardware-opties klik je achteraan vast op het toestel.

De Motorola moto z3 play is een nieuw toestel in de Moto z-serie waarvan we eerder al de moto z2 play testten.

De moto z3 play is uitgerust met een 6-inch Max Vision Full HD+ Super AMOLED-scherm (2160 x 1080 pixels) met een 18:9 beeldverhouding.

De moto z3 play heeft een aluminium body met Corning Gorilla Glass 3 glas. De vingerprintsensor zit aan de zijkant om het meeste uit het scherm te halen.

De smartphone met als besturingssysteem Android 8.1 Oreo draait op een Qualcomm Snapdragon 636 processor en 4 GB ram. De moto z3 play is verkrijgbaar met 32 GB of 64 GB opslagcapaciteit, dat uit te breiden is met een microsd-kaart.

Op de voorzijde zit een 8MP camera. Op de achterzijde zit een dual-camera met 12MP en 5MP met extra functies, zoals Cinemagraphs. Google Lens, de beeldherkenningssoftware van Google, wordt ook ondersteund.

Alle bestaande modulaire moto mods uitbreidingsmogelijkheden, zoals de Moto Insta-Share projector die een beeld tot 70 inch op een muur kan projecteren of de Polaroid-mod, werken op de moto z3 play.

De moto z3 play heeft een 3000 mAh Li-Ion batterij. Het toestel meet 76,5 x 156,5 x 6,75 mm en weegt 156 gram. Alle specificaties van de smartphone vind je op de website van Lenovo.

Motorola Moto Z3 Play (© ; licentie: )

De Lenovo Motorola moto z3 play smartphone is deze zomer verkrijgbaar in de kleur Deep Indigo. De adviesprijs werd nog niet meegedeeld.

Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 4 jaar geleden.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten