Veilig draadloos opladen

0
181
Cellularline, leverancier van accessoires voor smartphones en tablets, lanceert een reeks draadloze opladers. De nieuwe Wireless Charger producten zijn voorzien van Wideactive Inside-technologie voor het vlekkeloos opladen zonder oververhitting.

In de Wireless Charger productlijn biedt Cellularline diverse draadloze opladers ook voor gebruik in de wagen.

De draadloze opladers gebruiken de Wideactive Inside-technologie van Cellularline die volgens de fabrikant zorgt voor een continue en gelijke lading en die toestellen tijdens het opladen beschermt tegen oververhitting.

De Wireless Charger en Wireless Fast Charger zijn draadloze opladers in een liggend, licht en minimalistisch design. LED-lampjes geven de laadstatus aan. Daarnaast is er de Wireless Fast Charger Stand die een staand ontwerp heeft.

De Wireless Fast Charger en Wireless Fast Charger Stand geven ook aan of de Fast Adaptive Charging-techniek wordt ingezet.

De Cellularline Pilot Active Wireless en Handy Wing Active zijn twee draadloze opladers voor gebruik in de wagen die eveneens de Wideactive Inside-technologie gebruiken tijdens het opladen.

De Pilot Active Wireless is een oplader met een zuignap voor bevestiging op voorruit of dashboard. De Handy Wing Active is bedoeld voor bevestiging aan de luchtroosters van het dashboard.

Cellularline Wireless Fast Charger (© ; licentie: )

De Wireless Charger productlijn is verkrijgbaar voor de volgende adviesprijzen:
Wireless Charger: € 29,99
Wireless Fast Charger: € 39,99
Wireless Fast Charger Stand: € 49,99
Pilot Active Wireless: € 29,99
Handy Wing Active: € 49,95

Foto van Cellularline
Website: Cellularline
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStijlvolle instap-smartphone met goede camera
Volgend artikelWiFi van kelder tot zolder via stroomnet
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.