Geheugenkaartjes geschikt voor doorlopende videobewaking

1
73
Samsung lanceert de PRO Endurance Card-serie. Deze geheugenkaartjes zijn volgens de fabrikant ideaal voor beveiligingscamera’s, body- en dashcams en registeren 4K en Full HD-video ook in extreme weersomstandigheden.

De nieuwe PRO Endurance microSDHC/microSDXC-kaarten van Samsung komen tegemoet aan de groeiendee behoefte aan geheugenkaartjes voor doorlopende videomonitoring.

De Pro Endurance geheugenkaarten zijn inzetbaar in barre weersomstandigheden en geschikt voor veelvuldig en intensief gebruik. De kaartjes zijn bestand tegen water, extreme temperatuur (-25°C tot 85°C), electromagnetische velden en röntgenstraling.

De PRO Endurance-kaartjes zijn verkijgbaar in 32, 64 en 128 GB. Ze ondersteunen opnemen en afspelen in 4K en Full HD en bieden lees- en schrijfsnelheden van 100 MB/s en 30 MB/s,

Op het 128 GB geheugenkaartje kan tot 43.800 uur video worden opgenomen in Full HD (1920 x 1080 pixels) met 26 Mbps.

Volgens Samsung biedt de PRO Endurance serie een 25 keer langere levensduur dan eerdere (op snelheid gerichte) kaarten. De fabrikant geeft ook vijf jaar garantie op het 128 GB-kaartje. Op de 64 GB-variant is dat 3 jaar en op het 32 GB-model 2 jaar.

Samsung PRO Endurance Card 128GB (© ; licentie: )

De Samsung PRO Endurance geheugenkaarten hebben de volgende adviesprijzen: € 34,99 voor 32 GB, € 65,99 voor 64 GB en € 124,99 voor 128 GB.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelExterne solid-state drive in zakformaat
Volgend artikelVandaal-resistente ip-buitencamera met hoge resolutie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Die 128Gb versie kan 5 jaar lang film opnemen… maar als je dus na 5 jaar filmen net klaar bent met filmen is de garantie verlopen; deze zou dus eigenlijk 10 jaar garantie moeten hebben: 5 om op te nemen en nog eens 5 jaar om te kijken :p

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.