Snel en draadloos printen

0
228
OKI breidt de C300-serie productlijn uit met een A4 kleurenprinter en een A4-multifunctional. Beide toestellen bieden standaard draadloos printen.

De nieuwe OKI C332dnw is een compacte kleurenprinter met led-technologie bedoeld voor kleine bedrijven die afdrukt tot A4-formaat met een snelheid tot 26 pagina’s per minuut (ppm) in kleur en tot 30 ppm in zwart-wit.

De C332dnw ondersteunt dubbelzijdig afdrukken en heeft ecofuncties voor het besparen van stroom. Standaard ondersteunt de printer ook draadloos afdrukken. Het toestel meet 410 x 504 x 242 mm. De volledige specificaties vind je op de website van OKI.

De OKI MC363dnw is een nieuwe multifunctionele A4-kleurenprinter met led-technologie die naast afdrukken ook scannen, kopiëren en faxen ondersteunt.

Ook deze printer biedt een afdruksnelheid tot 26 ppm in kleur en tot 30 ppm in zwart-wit en ondersteunt dubbelzijdig afdrukken.

De scanresolutie van de MC363dnw bedraagt maximaal 600 x 600 dpi. Deze multifunctional heeft ook een automatische documentinvoer.

Naast draadloos afdrukken biedt de MC363dnw ook een Gigabit Ethernet-aansluiting. Het toestel meet 427 x 509 x 444 mm. De volledige specicificaties vind je op de website van OKI.

OKI MC363dnw (© ; licentie: )

De OKI C332dnw A4-kleurenpinter heeft een adviesprijs van € 179. De OKI MC363dnw A4-multifunctional heeft een adviesprijs van € 359. OKI biedt drie jaar garantie op de toestellen.

Foto van OKI
Website: OKI Belgium
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare converteerbare Windows-tablet
Volgend artikelSlanke alles-in-één pc met randloos scherm
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.