Draagbare projector in zakformaat

0
276
Sony introduceert een compacte draagbare projector die past in de palm van een hand en die slechts 280 gram weegt. De MP-CD1 mobiele projector is ook draadloos inzetbaar.

De nieuwe MP-CD1 mobiele projector van Sony meet 83 x 16 x 150 mm en weegt 280 gram. Hij projecteert een beeld op ieder oppervlak van 40 inch of 1 meter tot 120 inch of 3,05 meter. Voor de maximum beeldgrootte heb je een projectieafstand van 3,45 meter nodig.

De MP-CD1 biedt een helderheid van ANSI 105 lumen en een contrastverhouding van 400:1. De Texas Instruments DLP IntelliBright-technologie regelt de helderheid en het stroomverbruik.

De MP-CD1 projecteert beelden zonder vervorming dankzij automatische keystone-correctie. De dynamische beeldmodus zorgt voor heldere beelden onder alle omstandigheden.

De projector heeft een opstarttijd van vijf seconden. Via de HDMI/MHL-poort kan je de MP-CD1 verbinden met onder meer een laptop of spelconsole. Met een HDMI-dongle kan je onder meer laptops en smartphones ook draadloos verbinden.

De ingebouwde batterij van 5000 mAh garandeert volgens Sony ruim twee uur lang scherpe en heldere beelden. De MP-CD1 is ook uitgerust met een usb-c-poort om op te laden via een stroomadapter of een draagbare powerbank.

Sony MP-CD1 mobiele projector (© ; licentie: )

De projector heeft ook een een statiefaansluiting aan de onderzijde. Alle specificaties van de MP-CD1 vind je op de website van Sony.

De Sony MP-CD1 mobiele projector is vanaf april beschikbaar voor een adviesprijs van € 400.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStevige zakelijke all-in-one desktop pc
Volgend artikelAlles veilig online back-uppen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.