Gaming speakerset synchroniseert licht en geluid

0
80
De Logitech G560 PC gaming speaker is een nieuw 2.1 geluidssysteem dat is voorzien van Lightsync-technologie waardoor audio en RGB-verlichting synchroon lopen met games op het scherm. De nieuwe speakerset wordt vergezeld door een mechanisch gaming keyboard.

Logitech voegt twee gaming producten toe aan de Logitech G-serie. De Logitech G560 PC gaming speakersysteem heeft als eerste gaming product Logitechs Ligthsync-technologie die licht- en geluidseffecten synchroniseert met de gameplay.

De Logitech G560 bestaat uit twee sattelietluidsprekers en een subwoofer en biedt 240 watt piekvemogen en 120 watt RMS-vermogen. Daarnaast is de G560 voorzien van 3D-audio met DTS:X Ultra 1.0 voor in-game positionele audio.

De Lightsync-technologie werkt ook met video en muziek zodat je ook bij andere toepassingen kunt genieten van een licht- en geluidshow.

Je kan de verlichting en animatie-effecten met 16,8 miljoen kleuren en vier verlichtingszones naar eigen smaak vormgeven. De Logitech G560 is uitgerust met een usb- en 3,5mm-aansluiting en ondersteunt Bluetooth.

Met Logitechs Easy-Switch-technologie kun je schakelen tussen vier aangesloten apparaten, zoals een pc, smartphone of tablet. Zo kun je bijvoorbeeld naar je favoriete playlist luisteren vanaf je telefoon, terwijl je een game speelt op je pc.

Naast de speaker introduceert Logitech het G513 mechanische gaming keyboard dat ook Linghtsync ondersteunt. Je hebt de keuze tussen twee verschillende varianten met Romer-G mechanische toetsen: Romer-G Tactile en Romer-G Linear. De Tactile-versie biedt voelbare feedback tijdens het spelen voor gamers die houden van directe feedback, terwijl de Linear-versie een vloeiende toetsaanslag heeft.

Logitech G560 PC gaming speaker (© ; licentie: )

Alle specificaties van de Logitech G560 PC gaming speaker vind je op de website van Logitech. De technische specificaties van het G513 toetsenbord vind je op deze pagina.

De Logitech G560 PC gaming speaker en het G513 mechanische gaming keyboard zijn vanaf april 2018 verkrijbaar voor een adviesprijs van respectievelijk €249 en €179.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBudgetvriendelijke serie draadloze routers
Volgend artikelStevige zakelijke all-in-one desktop pc
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.