Draadloze kantoordoppen met breedband audio

0
116
De nieuwe Plantronics Voyager 6200 UC is een bluetooth-stereoheadset voor kantoorgebruik met doordopjes, nekband en actieve ruisonderdrukking.

De Plantronics Voyager 6200 UC stereoheadset heeft een nekband waarin de oordoppen gemonteerd zijn, die comfortabel in de oren passen zonder ze volledig te bedekken. Toch is deze headset goed bruikbaar in een lawaaierige kantooromgeving. Vier omnidirectionele microfoons registreren het geluid in alle richtingen. Dankzij de ‘clear talk-technologie’ van Plantronics ben je goed verstaanbaar voor je correspondent.

Het geluid wordt verder verbeterd door actieve ruisonderdrukking (anc) en breedband audio met hifi-stereo van hoge kwaliteit, zodat je bijvoorbeeld ook naar muziek kunt luisteren.

Bij een inkomend gesprek en bij een waarschuwing vibreert de nekband. Je kunt de headset ook gebruiken met slechts één oordop in het oor, zodat je tegelijkertijd naar je omgeving kunt luisteren.

De Plantronics Voyager 6200 UC stereoheadset werkt draadloos via een bluetooth klasse 1-verbinding met een bereik tot dertig meter. Je koppelt tot acht apparaten, waarvan twee tegelijk bruikbaar zijn.

De accu gaat negen uur mee tijdens gesprekken en zestien uur tijdens het beluisteren van muziek.

Plantronics Voyager 6200 UC

Plantronics Voyager 6200 UC (© ; licentie: )

Deze headset is gecertificeerd voor unified communications (uc)-toepassingen van Microsoft (Skype for Business; Teams), Cisco (Jabber) en vele andere. Ze is ook compatibel met de beheersoftware Plantronics Manager Pro.

De zwart en zandkleurige Voyager 6200 UC heeft een adviesprijs van 279,95 euro.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVier computers gratis bedienen met zelfde toetsenbord en muis
Volgend artikelRobuuste 2-in-1 met lange batterijduur
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.