Weerbestendige bewakingscamera met panoramische lens

0
137
D-Link lanceert een videobewakingscamera in een robuuste behuizing voor buitenshuis die Full HD opnames maakt in 180 graden en is uitgerust met wifi.

De D-Link DCS-2670L is een nieuwe camera voor bewaking buitenshuis die draadloos een verbinding maakt met het netwerk. De bewakingscamera heeft een robuuste IP65-behuizing en is bestand tegen stof, regen en sneeuw.

De DCS-2670L outdoor camera biedt een Full HD 1080p-resolutie en is uitgerust met een panoramische lens van 180 graden. De ingebouwde infrarood-led’s maken opnames mogelijk in volledige duisternis volgens de fabrikant. De camera biedt nachtzicht tot 10 meter.

De bewakingscamera is van op afstand te bedienen met de mydlink-app en de opnames kun je bekijken via deze app of het speciale webportaal.

De DCS-2670L is uitgerust met bewegings- en geluidsdetectie en verstuurt automatisch pushmeldingen naar een smartphone. De videoclips van een gebeurtenis worden vastgelegd op een microSD-kaart of via de mydlink-app ook opgeslagen op een smartphone.

D-Link DCS-2670L bewakingscamera (© ; licentie: )

De D-Link DCS-2670L bewakingscamera heeft een adviesprijs van € 209.

Vorig artikelStijlvolle laptop met verwijderbaar scherm
Volgend artikelCompacte audiorecorder neemt op in flac
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.